Finner du ikke svar på ditt spørsmål? Send oss en e-post eller bruk Facebook-gruppa: "Flexohjelpen". 

Løyper/Klasser

Få løyper gjør det enkelt å arrangere.

Mange klasser er gøy for deltagerne.

Hvorfor er det så mange klasser i løyper/klasse-oppsettet? Vil ikke det gjøre det mer komplisert å arrangere?
Slik vi ser det er det antallet løyper som gjør det mer komplisert å arrangere. Vi har ikke kunnet finne noen deler av arrangementet som blir mer komplisert når antallet klasser øker, så lenge antallet løyper ikke øker. Antallet løyper har vi derfor holdt lavt. Få løyper gjør også at hver deltaker har mange andre å sammenligne seg med - for flexoløp vil man også få opp løypevis resultater. Årsaken til at vi har mange klasser i klasseoppsettet er at vi har fått tilbakemeldinger på at en del løpere ikke ønsker å løpe dersom de ikke finner sin klasse. Det er ikke alle som synes det er motiverende å løpe i en "åpen klasse". Klasseoppsettet for flexoløp er inkluderende. 

Send oss en e-post om du vil ha egne løype-/klasseoppsett.

Vi ønsker å tilby et annet løype- og klasseoppsett fordi vi vil beholde det løype- og klasseoppsettet vi alltid har brukt. Er det i orden?
Vi ønsker at flexoløp skal være gjenkjennelige, og at alle skal føle seg velkommen og finne sin klasse - og kunne løpe i den samme klassen fra flexoløp til flexoløp. Du kan enkelt få tillatelse til å benytte et annet løype- og klasseoppsett ved å sende en e-post til Flexo Support. Men husk at det er veldig viktig for oss at det er enkelt å arrangere. Har du gode grunner til at det skal være flere løyper enn i vårt oppsett? Har alle deltakere mulighet til å stille i alle løyper i deres løype- og klasseoppsett, uten å måtte stille i en "åpen klasse" som noen ser på som mindre motiverende?  Få løyper sikrer også at hver deltaker har flest mulig å andre å sammenligne seg med.


STØTTE

Send oss en e-post så er det i orden

Hva skjer dersom vi får tekniske problemer og ikke får ut resultater samme dag som arrangementet. Får vi allikevel støtte?
Om du sender oss en melding på Flexo Support samme dag og forteller om de tekniske problemene, så er det i orden. Det er samtidig en vinn-vinn situasjon for fremtidige arrangører fordi vi da kan utvide våre veiledninger for at andre skal unngå disse problemene.


FACEBOOK

Det tar 3 min å opprette en Facebookevent. på flexolop.no/facebook er video-beskrivelsen :)

Vi ønsker ikke å bruke Facebook på grunn av [sett inn din begrunnelse]. Må vi allikevel bruke Facebook?
Det er ikke et absolutt krav at dere bruker Facebook, men vi anbefaler dette sterkt, og håper virkelig at dere gir det en sjanse. Her er video som viser hvordan.

Det er (dessverre?) slik at sosiale medier er en av de enkleste og beste måtene å nå ut til deltagerne på (kanskje e-post er bedre?). Tenk på det som en moderne oppslagstavle!

Om du ikke ønsker å være synlig på Facebook selv i forbindelse med arrangementet, kan du bruke klubben sin Facebook-side eller opprette en Facebook-side - da er det Facebook-siden og ikke navnet ditt som vil være synlig.